3 yıl önce
3 yıl önce

Bankaya Büro Memuru Alımı Yapılacak! Ortaöğretim Mezunu!

Kamu kurumlarına ve özel firmalara engelli memur alımı ilanlarını devam ediyoruz. Bu kapsamda Geçtiğimiz günlerde ölçme seçme ve yerleştirme merkezi tarafından 2021’e bir 2000 civarında personel alımı yapılacağını açıklamıştık. Adaylar başvurularını ÖSYM aday işlemleri sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvurusu devam eden KPSS istemeyen bir alım ise Karaisalı Belediye Başkanlığı halkla ilişkiler görevlisi kadrosudur. Bu kadroda 3 personel daimi sürede istihdam edilecektir.

4 Kişilik Engelli Memur Alımı İlanı Açıklandı

İŞKUR üzerinden açıklanan bir diğer ilan ise bankaya yapılacaktır. Türkiye İş Bankası anonim şirketinin Çanakkale şubesi ve Balıkesir şubesine büro memuru alımı yapılacak. Bu kadrolarda toplam 8 kişi istihdam edilecek. İş Bankası Bandırma Atatürk Caddesi Şubesi ne alınacak adayların başvuru şartları şu şekildedir;

1-) T.C. vatandaşı olmak

2-) Yaş şartında; 30 yaşını doldurmamış olmak

3-) Kamu haklarından yoksun bulunmamak

4-) Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak

 5-) Eğitim Şartlarında; En az lise mezunu olmak

6-) İkamet şartında; Balıkesir il ve ilçelerinde ikamet etmek

7-) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak gerekmektedir.

Yukarıdaki başvuru şartlarına sahip adaylar başvurularını İŞKUR şubesi üzerinden 00005825760 numaralı ilanı tık arama yapmaları ve başlığın tamamlamaları gerekmektedir.

Çanakkale büro memuru alımında 2 kişi istihdam edilecek lise ve dengi okullardan mezun olanlar başvuru yapabilirler Ekin adayın asker giriş olmaması gerekiyor yaş tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak istenmektedir başvurular 13 Şubat 2020 tarihinde bitecek.  00005846807 numaralı ilandan başvrularınızı tamamlayabilirsiniz.

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Gizlilik PolitikasıİletişimKullanım Şartları

We Google