Gizlilik Politikası

AnnelikBlog.com web sitesi, kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyar ve sitede geçirdiğiniz süre zarfında gizlilik haklarınıza azami önem verir. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda bilginize sunulmuştur. AnnelikBlog.com’u kullanmaya devam ederek, Kullanım Şartları’nı ve bu sayfadaki Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş sayılırsınız.

Kayıt Dosyaları ve Kişisel Olmayan Veri

Birçok standard web sunucusunda olduğu gibi AnnelikBlog.com da istatistiksel amaçlı kayıt dosyaları tutmaktadır. Bu dosyalar; IP adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi standard, kişisel olmayan bilgileri içermektedir. Kayıt dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir. IP adresiniz ve diğer bilgiler, kişisel bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

Ziyaretçi Tarafından Sunulan Kişisel Veri

AnnelikBlog.com üzerinde iletişim formu ya da yorum formu aracılığıyla ziyaretçiler, tamamen kendi rızalarıyla, ad, soyad ya da e-posta adresi gibi kişisel veriler sunabilirler. Ziyaretçinin bu şekilde kişisel veri sunduğu durumlarda, ziyaretçinin, sunduğu kişisel veriyi kendi isteğiyle alenileştirmesi sebebiyle, verinin kaydedilmesi konusunda açık rızasını beyan ettiği kabul edilir.

Ziyaretçi tarafından sunulan kişisel veri, şifrelenmiş halde, sunucularımızda ve veritabanımızda saklanır. Söz konusu kişisel veri, yalnızca AnnelikBlog.com tarafından yapılan tanıtım ve bilgilendirme duyurularında, veri sahibiyle iletişime geçmek amacıyla kullanılacaktır; (resmi yollarla talep edilmesi halinde) yetkili makamlar haricinde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Söz konusu tanıtım ve bilgilendirme metinlerinde ziyaretçilere, kişisel verinin silinmesini talep etme seçeneği sunulacaktır. AnnelikBlog.com, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, talebe uygun şekilde davranmayı taahhüt eder.

AnnelikBlog.com üzerinde özel nitelikli kişisel veri asla talep edilmez.

Tüm AnnelikBlog.com ziyaretçileri, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen haklarını eksiksiz olarak kullanabilirler. İlgili haklardan herhangi birinin kullanımı için, İletişim Formu aracılığıyla site sahibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

AnnelikBlog.com’u ziyaret eden kullanıcıların, sitede bulunan herhangi bir yazı ya da sayfaya yorum yapabilmeleri için, ad soyad ve e-posta bilgilerini yorum formuna girmeleri gerekmektedir. Burada verilen kişisel bilgiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında değerlendirilecek olup, sunulan bilgilerin doğruluğundan yalnızca yorumu yapan ziyaretçi  sorumludur. AnnelikBlog.com, sunulan bilgilerin doğruluğunu kontrol ya da teyit etmez.

Bir sayfaya ya da yazıya yorum yaptığınızda, yorum formunda belirtilen ad soyad bilgisi, ilgili sayfa ya da yazının altındaki yorum bölümünde gösterilecektir. E-posta adresiniz, hiçbir şekilde yorum bölümünde gösterilmez, ancak yukarıda belirtildiği şekilde kayıt altına alınır.

Reklamlar

AnnelikBlog.com’da bazı şirketlerle yapılan reklam ortaklığı çalışmasının sonucu olarak, bazı reklamlar yayınlanabilir. Bu reklamlar çerez (cookies) içerebilir ve bu şirketler tarafından çerez bilgileri toplanabilir. AnnelikBlog.com olarak bizim bu çerez bilgisine ulaşmamız mümkün değildir. Bu konuda bir endişe duyuyorsanız, ilgili şirketlerin kendi gizlilik politikalarını incelemenizi öneririz.

Çerezler (Cookies)

“Cookie – Çerez” kelimesi, web sayfası sunucusunun sizin bilgisayarınıza yerleştirdiği ufak bir metin dosyasını tanımlamak için kullanılmaktadır. AnnelikBlog.com’un bazı bölümlerinde kullanım kolaylığı sağlamak için çerez kullanılıyor olabilir. Ayrıca sitede mevcut bulunan reklamlar aracılığıyla, reklam verilerinin toplanması için cookie ve web beacon kullanılıyor olabilir. Bu tamamen sizin izninizle gerçekleşiyor olup, isteğiniz dahilinde internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek bunu engellemeniz mümkündür.

Dış Bağlantılar

AnnelikBlog.com sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. AnnelikBlog.com link verdiği, banner tanıtımını yaptığı ya da herhangi bir şekilde yönlendirme yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına Uyum

Yalnızca yetkili makamlar tarafından resmi yollarla talep edilmesi halinde, web sitemizde ya da sunucumuzda kayıt altına alınmış olan verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, yalnızca söz konusu yetkili makamlarla paylaşılacaktır. Bunun dışında, yetkisiz makamlarla ya da 3. kişilerle kişisel verileriniz asla paylaşılmayacaktır.

Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Okumakta olduğunuz Gizlilik Politikası, önceden haber verilmeksizin güncellenebilir, değiştirilebilir. Herhangi bir güncelleme ya da değişiklik, yayınlandığı an itibariyle geçerlidir. Bu metinde yapılan son güncellemenin tarihini aşağıda görebilirsiniz.

İletişim

AnnelikBlog.com’da uygulanan gizlilik politikası ile ilgili; her türlü soru, görüş ve düşüncelerinizi bize iletişim formu üzerinden iletebilirsiniz.

Son Güncelleme: 05.07.2020

ÇOK OKUNANLAR
    4.167

    Hamilelikte Vücut Bakımı Nasıl Yapılır

    2.811

    Emzirme Sütyeni Alırken Kadınların Yaptığı En Büyük 5 Hata

    2.668

    DSİ Engelli Personel Alımı

    2.490

    Yenidoğan İçin Beslenme Programı

    2.219

    Suni Sancı ile Doğum Nedir? Riskleri Nelerdir?

    2.165

    Engelliler Konfederasyonu EKPSS Ataması Aralık Ayında Yapılacak!

    2.061

    Engelli ÖTV İndirimi

    2.027

    Mİlli Savunma Bakanlığı Engelli Alımı Yapacak

    1.998

    TKİ Çan Linyitleri Engelli İşçi Alacak

    1.941

    Bebek Döküntü Türleri

    1.804

    Bebeklerde Diş Fırçalama Ne Zaman Başlamalı?

    1.569

    Osmaniye Kadirli Belediyesi Engelli Alımı