Kullanım Şartları

Aşağıda detaylarını okuyabileceğiniz bu Kullanım Şartları metni, annelikblog.com sitesi (artık “AnnelikBlog.com” olarak anılacaktır) ve web sitesini ziyaret eden internet kullanıcısı (artık “ziyaretçi” olarak anılacaktır) arasındaki anlaşmayı belgelemektedir. AnnelikBlog.com’u ziyaret etmeye devam ettiğiniz takdirde, aşağıdaki Kullanım Şartları’nı ve AnnelikBlog.com’un Gizlilik Politikası metnini okuduğunuzu, anladığınızı ve söz konusu metinleri bir bütün olarak kabul ettiğinizi beyan etmiş olacaksınız. Herhangi bir sorunuz olursa,  iletişim formu aracılığıyla bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Kullanım Şartları’nı ya da Gizlilik Politikası’nı kabul etmeme hakkına sahipsiniz. Bu durumda AnnelikBlog.com’a gerçekleştirdiğiniz ziyaretinizi sonlandırmanızı rica ederiz. Ziyaretinize devam etmeniz halinde, bu Kullanım Şartları’nı ve Gizlilik Politikası‘nı kabul ettiğiniz varsayılacaktır.

Makalelerin Kullanım Hakları

AnnelikBlog.com, annelik hakkında faydalı ve bilgilendirici makalelerin olduğu, anne adayların ve annelerin söz konusu makalelere erişmek yoluyla faydalanabilecekleri, WordPress içerik yönetim sistemi tabanlı bir web sitesidir. AnnelikBlog.com’daki tüm yazılar,  AnnelikBlog.com editörleri tarafından yazılmış ya da ücreti ödenerek satın alınmıştır. Bu sebeple, AnnelikBlog.com’daki her bir yazının telif hakkı, yalnızca AnnelikBlog.com’a aittir. AnnelikBlog.com’daki yazılar, kaynak gösterilmeden kopyalanamaz, çoğaltılamaz, başka bir platformda yayınlanamaz (sosyal medya paylaşımı yaparak ya da makale bağlantısını tanıdıklarınıza göndermek suretiyle bu web sitesindeki bir makaleyi paylaşmak serbesttir). Sitedeki tüm makaleler, Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmışlardır ve makalelerin AnnelikBlog.com harici kişiler tarafından kullanımı, bu lisansın şartlarına tabidir.

Dış Bağlantılar

Yazılarımızda site dışına yönlenen bağlantılar ya da birlikte çalıştığımız şirketlerin reklamları bulunabilir. Söz konusu harici bağlantılara ya da reklamlara tıklamak, tamamen ziyaretçinin tasarrufunda ve sorumluluğunda olan bir eylemdir ve AnnelikBlog.com, bu eylemin herhangi bir sonucu hakkında sorumlu tutulamaz.

Yazı İçerikleri

AnnelikBlog.com üzerinde bulunan ve ziyaretçilere sunulan tüm makaleler yalnızca bilgilendirme amacı taşımaktadır. Makalelerde verilen bilgilerin doğruluğu ya da uygulanabilirlikleri teyit edilmemiştir. Sağlıkla ilgili olan makaleler başta olmak üzere tüm makalelerin içerikleri, yalnızca ziyaretçinin fikir edinmesi amacıyla hazırlanmıştır. Hiçbir içerik, yalnızca uzman tıp doktorunun verebileceği bir tıbbi tavsiye ya da tanı yerine geçmez. Makale içeriklerinin doğurabileceği sonuçlarla ilgili olarak AnnelikBlog.com hiçbir şartla ve hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Söz konusu sağlık olduğunda AnnelikBlog.com, uzman tıp doktorlarının ziyaret edilmelerini önerir.

Telif Hakkı Bildirimi

AnnelikBlog.com, telif ve kullanım haklarına saygı duyan bir platformdur. AnnelikBlog.com’da kullanılan tema, eklenti, görsel ve makalelerin tamamının kullanım hakları AnnelikBlog.com’a aittir ya da söz konusu içerikler, telif hakkı gözetilmeyen, serbest dağıtılan ve/veya kişisel ya da ücretsiz kullanımı serbest olan içeriklerdir. AnnelikBlog.com’daki bir içeriğin telif haklarınızı ihlal ettiğini düşünüyorsanız, lütfen bunu bize iletişim formu aracılığıyla bildirin ve durumu birlikte inceleyelim.

AnnelikBlog.com İçeriğinin Kullanılması

AnnelikBlog.com’da yayınlanan bir metnin farklı kişiler tarafından farklı platformlarda yayınlanması, değiştirilerek kullanılması ya da içeriğin türevlerinin üretilmesi, ancak ve ancak Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı şartları sağlandığı ve aşağıdaki şekilde atıfta bulunulduğu takdirde mümkündür:

  1. AnnelikBlog.com’a ait içerik bir internet sitesinde kullanılacaksa, yazının içeriğinde mutlaka ilgili yazının AnnelikBlog.com’dan alıntı olduğunu belli eden link ve ifadeler kullanılmalıdır.
  2. AnnelikBlog.com’a ait içerikler basılı bir platformda kullanılacaksa (dergi, gazete, kitap gibi), ilgili yazının AnnelikBlog.com’dan alıntı olduğunu belli eden ifadeler kullanılmalıdır.

Örneğin:

Yukarıda açıkça belirtilen şartların yerine getirilmesi durumunda, herhangi bir içeriğin farklı kişiler tarafından farklı platformlarda yayınlanması, değiştirilerek kullanılması ya da içeriğin türevlerinin üretilmesi için önceden AnnelikBlog.com’dan izin alınmasına gerek yoktur.

AnnelikBlog.com’da yayınlanan bir yazının, yukarıdaki şartlar yerine getirilmeden farklı bir platformda aynen ya da değiştirilerek paylaşılmasının tespiti durumunda AnnelikBlog.com, söz konusu yazının ilgili web sitesinden/sayfasından kaldırılmasını talep etme hakkına sahiptir. Yazının ilgili web sitesinden/sayfasından kaldırılmaması durumunda AnnelikBlog.com, yasal yollara başvurma hakkını saklı tutar.

Ziyaretçi Yorumları

AnnelikBlog.com’da yayınlanan yazılar, ziyaretçi yorumlarına açık olarak yayınlanırlar. Herhangi bir yazı ya da sayfadaki ziyaretçi yorumu, ancak ve ancak ziyaretçiyi bağlamaktadır. Ziyaretçiler tarafından yapılan herhangi bir yorum, AnnelikBlog.com’un görüşlerini yansıtmaz, AnnelikBlog.com’u hukuki ve ahlaki olarak bağlamaz ve AnnelikBlog.com’un anlık ve sürekli takibinde değildir. Ziyaretçiler, yaptıkları yorumlardan ve yorum yaparken sundukları bilgilerin (ad, soyad, e-posta adresi, web sitesi adresi vb.) doğruluğundan sorumludurlar.

Ziyaretçinin yorum yapması, ad ve soyad gibi bazı kişisel verilerin sunulmasını gerektirebilir. Bu durumda ziyaretçi, AnnelikBlog.com’daki herhangi bir yazı ya da sayfaya yorum gönderdiğinde, formda belirtilen ad soyad bilgilerinin yayınlanabilir oldukları hususunda açık rıza beyan etmiş sayılır.

Herhangi bir ziyaretçi yorumunun hukuka, ahlaka ve toplum değerlerine aykırı olduğunu düşünüyorsanız, bu yorumu iletişim formu aracılığıyla bize bildirmenizi rica ederim.

Kişisel Olmayan Verilerin Toplanması

AnnelikBlog.com, ziyaretçi istatistiklerini ölçmek ve sitenin kullanımını iyileştirmek adına, kişisel olmayan veriler (IP adresi, siteye giriş zamanı, sitede geçirilen süre vb.) toplayabilir. Bu konuda Gizlilik Politikası sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Herhangi bir yolla AnnelikBlog.com’a herhangi bir kişisel bilginizi iletmeniz tamamen sizin sorumluluğunuzda olur. Söz konusu kişisel bilgi, Gizlilik Politikası metnine tabi olacaktır.

Kişisel Verilerin AnnelikBlog.com’a Sunulması

AnnelikBlog.com’da bulunan bir yazıya ya da sayfaya yorum yaparken, ya da iletişim formu aracılığıyla benimle iletişime geçerken, adınız ve soyadınız gibi bazı kişisel verileri sunmanız istenebilir. Böyle bir durumda sunduğunuz kişisel veriler, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında değerlendirilecek ve korunacaktır. AnnelikBlog.com ve kişisel veriler hakkında daha detaylı bilgiyi Gizlilik Politikası sayfasında bulabilirsiniz.

Okumakta olduğunuz Kullanım Şartları, önceden haber verilmeksizin güncellenebilir, değiştirilebilir. Herhangi bir güncelleme ya da değişiklik, yayınlandığı an itibariyle geçerlidir. Bu metinde yapılan son güncellemenin tarihini aşağıda görebilirsiniz.

Son Güncelleme: 05.07.2020

ÇOK OKUNANLAR
    4.180

    Hamilelikte Vücut Bakımı Nasıl Yapılır

    2.816

    Emzirme Sütyeni Alırken Kadınların Yaptığı En Büyük 5 Hata

    2.680

    DSİ Engelli Personel Alımı

    2.498

    Yenidoğan İçin Beslenme Programı

    2.225

    Suni Sancı ile Doğum Nedir? Riskleri Nelerdir?

    2.171

    Engelliler Konfederasyonu EKPSS Ataması Aralık Ayında Yapılacak!

    2.067

    Engelli ÖTV İndirimi

    2.036

    Mİlli Savunma Bakanlığı Engelli Alımı Yapacak

    2.002

    TKİ Çan Linyitleri Engelli İşçi Alacak

    1.948

    Bebek Döküntü Türleri

    1.811

    Bebeklerde Diş Fırçalama Ne Zaman Başlamalı?

    1.572

    Osmaniye Kadirli Belediyesi Engelli Alımı