4 yıl önce
4 yıl önce

İbo Show 1 Mayıs 24. Bölüm Konukları Kimler Olacak?

Star tv ekranlarında İbrahim Tatlıses rüzgarı esmeye devam ediyor. Her hafta Türk halk müziği, pop müziğinin önemli isimleri ağırlanmaya devam ediyor. İbo show 1 mayıs konukları kimler olacak sorusunun cevabı da belli olmaya başladı. 24. bölüm tanıtımının yayımlanmasına saatler kala bazı gelişmeleri okuyucularımıza aktarmak istiyoruz.

1 Mayıs İbo Show konukları kimler olacak?

Son iki haftadır İbrahim Tatlıses’in ağırladığı konuklar türkücüler ağırlıklı olmakta. Bu haftaki yeni bölüm saat 20:’de ekranlara gelecek. Sıra gecesi musikisi sahne olacak ve Zekeriya Ünlü Konuk olacak. Bu gelişmeleri okuyucularımızla paylaşmıştı. Bir önceki hafta da kandil gecesinde yayımlanması sebebiyle ilahi müziğini önemli isimleri ağırlandı. Poll Poroduction Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği İbo show 24. bölüm konukları yine izleyicilerin hoşça vakit geçirmesini sağlayacaktır. Program reyting sonuçlarında da yükselişte olmaya devam ediyor.

İbo show reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?

Her haftaki bölümlerde reyting sıralaması değişiklik göstermektedir. Star tv yönetimi geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses’e lüks bir araba hediyesi verdiler. Bu sıralamalardaki memnuniyetinde göstergesi oldu. Fakat 7 bölümlük anlaşmanın yakın bir zaman sonra sona erecek olmasının ardından final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Yeni sezon hazırlıkları için Eylül ayında da star tv ile anlaşma sağlanabilir. Reyting sonuçlarında ilk 10 program arasında yerini almaya devam ediyor.

Volkan Konak Yeni bölümlerinde beklenen sürprizler;

Star tv’nin cuma akşamları Volkan Konak Kuzeyin oğlu programı ile farklı bir format denemeye devam ediyor. Bu program yapımcısı da Polat Yağcı oldu. Konak daha önce show tv’deki yayımlanan bölümlerden daha fazla sahne komedisi ile eğlencesi sunan format yerine müzik ağırlıklı ve sanatçıların ardı ardına canlı performanslarını sergilemesini istiyor. Volkan Konak yaptığı açıklamada pandemi döneminde sanatçılara destek olacağını ifade etti.

Volkan Konak 3. bölüm tanıtımı

Annelik Blog

Paylaşın

Yorumlar (2 Yorum)

  • ahmet mehmet

    27 Nisan 2021 - 00:21

    İbrahim tatlıses tek başına olsa da izleriz. İbo show kraldır gerisi kraliçe

  • Salih

    27 Nisan 2021 - 00:22

    İbo showa 1 mayısta kim gelecek low. Merkatan çatlıyacam

Gizlilik PolitikasıİletişimKullanım Şartları

We Google