3 yıl önce
3 yıl önce

15 Şubat Pazartesi Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme Canlı İzle! Sahte Gelin Açıklaması!

Show Tv 15 Şubat 2021 tarihli yayınında 15:20’de Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı canlı olarak ekranlara geldi. Sahte gelin olayında geçen haftaki bölümde çok önemli gelişmeler yaşanmıştı. Bunlardan bir tanesi Türkiye’nin yarısından fazla ilinde dolandırıcılık iddiası bulunan sahte gelin gözaltı olayları ve itiraflar ile ilgili oldu.

Ağrı Doğubeyazıt, Adana merkezli olmak üzere bir çok ilde sahte gelin gözaltısı başladı. Bunlardan bir kısmı da örgüt yöneticilerine yönelik oldu. 12 Şubat cuma günkü bölümde bir diğer gelişme ise Melisay Tosun tarafından yapılan açıklamalarda oldu.

Canlı Yayında Melisay herşeyi itiraf etti!

Emrah Kızılaslan’ın gözaltına alındığını öğrenen Melisay adeta çılgına döndü. Annesi ve teyzesine karşı bir çok tepki gösterdi ve bu tepkilerde; “sizin yüzünüzden hayatım mahvoldu” cümlesini kullandı. Gözaltı haberlerini açıklayan Didem Arslan’ın reklam arasında yaptığı konuşma etkili oldu ve Melisay tüm herşeyi açıklama kararı aldı.

Emniyet güçlerinden Ağrı ve İstanbul Şubesinden görevliler stüdyoya geldiğinde Melisay Emrah Kızılaslan ile ilgili ve bazı kişilerle ilgili itiraz açıklaması yaptı. Tüm Türkiye genelindeki mağdurların 7 milyon civarında dolandırıldığı olayda bazı illerdeki evlilik vaadinin içinde olduğunu açıkladı. Melisay Tosun canlı yayında gözaltına alınmasının ardından programa Serkan bağlandı. Serkan ile programda eski emniyet amiri olarak katılım sağlayan kişilere de bazı sitemleri oldu. 15 şubat pazartesi show tv canlı izleyerek sahte gelinde son gelişmeleri an bean öğrenebilirsiniz.

Annelik Blog

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Gizlilik PolitikasıİletişimKullanım Şartları

We Google