3 yıl önce
3 yıl önce

41 Yaşındaki Gülşah Akçay Bulundu mu? Berfin Şahin Didem Yılmaz’da

Show tv 24 Mart 2021 tarihli canlı yayına katılan Berfin Şahin annesi Gülşah Akçay’ın nerede olduğunu bilmediklerini, başına birşey gelmiş olabileceğinden korktuklarını ifade ederek kayıp başvurusunda bulundu. 41 yaşındaki Gülşah hanım baybolalı 5 gün oldu. Didem Arslan Yılmaz’la vazgeçme programdaki canlı yayında kızı Berfin Hanım fenalaştı.

Gülşah Akçay Bulundu mu?

İddialara göre Gülşah hanım’ın elinde kanıt olduğu için daha öncede tehdit ediliyordu. Pastaneye gittiğinde yanında sadece bir miktar para olduğunu çantasını bile almadığını aktardı. Son olarak Ordu ilinde gerçekleşen olayda ekibe anlatılanlara göre 19 Mart tarihinde canım tatlı istedi pastaneye diye evden çıktı. Annesine bende geleyim diyerek dışarıya çıktığını ifade etti. 2020 Ocak ayında yakın komşusu ile evlenme kararı almalarının ardından annesi ile aralarının bozuk olduğunu ifade etti. Henüz bulunmadı ve programda ihbar hattı olan 0549 215 10 10 hattından arayabilirler.

Hamide Elveren olayında son durum nedir?

Açıklamalara göre Süreyya Bey’in eşi Hamide Hanım’ın intihar olayında ifadelere başvuruldu. Programa muhtar, yakınları ve bir çok kişi son bildiklerini açıkladı.

Show tv canlı yayın izle!

hafta içi her gün yayımlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme canlı yayını kayıp dosyalarını ele almaya devam ediyor.

Paylaşın

Gizlilik PolitikasıİletişimKullanım Şartları

We Google