Show tv ekranlarında yayımlanan Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme canlı yayınında 5 Nisan 2021 tarihli konukları arasında Hülya Aytaç ile Kardeşi katıldı. Hülya Hanım’ın iddialarına göre babası kendileri ile konuşmak ve görüşmek istemediğini ifade ettiğini açıkladı. Anneleri kendilerini terkettiğini açıklayarak anne ve babasına çağrıda bulundu.
Hülya Aytaç ile Ayla Sezen’den Baba ve Annelerine Çağrı
Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Hülya Aytaç’ın babası ve annesinin canlı yayına bağlanarak konu hakkında bazı açıklamalar yapması beklenmektedir. Ayla Sezen ile Hülya Aytaç kardeşler uzun zamandır babası ile görüşmüyorlar. Hülya hanım 15 yıldır babasını görmedi ve Leyla Aytaç ise henüz 6 aylık iken aile bağlarının koptuğunu ifade etti.
Gündüz programlarında yüzleşmeler;
Esra Erol’da Sedat Sezer canlı yayında eşi Asuman ile yüzleşti. Diğer bir gelişme ise Esra Erol’da programında yaşandı. Eşim evi terkettiğini ifade ederek eşim evden giderken de robot süpürgeyi de götürdüğünü ifade etti. 7 Bin Tl’lik robot süpürgeyi de beraberinde götürerek evi neden terkettiğini ve Sedat Bey’e neden gittiğini tek tek açıkladı.
Sedat Bey’de telefon bağlantı ise hakkındaki iddiaları açıkladı. 10. aydan beridir kendi eşimden ayrıldığını aktardı. Daha sonraki aşamada ise Asuman ile görüşmeye başladığını ifade etti.
İkiz görümceler Penbe Erol ise Songül hanım ve eşi canlı yayında yüzleştiler. Didem Yılmaz Arslan’da Vazgeçme canlı yayınında yıllar sonra ilk kez gerçekleşen yüzleşmenin detaylarında Songül Hanım hakkındaki iddiaları tek tek açıkladılar.
Annelik Blog