3 yıl önce
3 yıl önce

Didem Arslan Yılmaz Sahte Gelin Melisay Tosun Kayıp! Dilek Köse Açıkladı!

Show tv ekranlarında Tüm Türkiyeyi şoke den bir Sahte gelin Melisay Tosun olayında yeni gelişmeler var. Melisay’ın annesi Dilek Köse Melisay’ı otelden kaçırmış olabilirler dedi. Türkiye genelinde pek çok ilde karıştığı iddia edilen evlilik vaadiyle para dolandırıcılığı yapıldığı iddia edildi.

Melisay Tosun’un annesi Dilek Köse’nin ben çocuğumun yine Emrah Kızılarslan ve diğer kişilerle yine birlikte olduğunu düşünüyorum demişti. Tekrar çetenin elinde mi? Bu konuda Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına arayarak bildiklerinizi aktarabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz Sahte Gelin Melisay Nerede?

Anne açıklamasında Melisay kızım neredesin yalan söylemekten vazgeç. Sana sabahtan beridir yalvarıyorum. Ben seni hiç bir zaman bırakmadım nasıl her gün aradıysam yine peşindeyim. Yine aynı tuzağa düşme. Senin başına kötü olaylar gelecek. ben biliyorum kızım Emirhan Kızılarslan bana facebooktan arkadaşlık teklifi gönderiyor. Emrah Kızılarslan ve diğer kişilerle olduğunu biliyorum ne olur eve dön dedi.

Melisay Tosun Emrah ile evlendi mi?

Didem Arslan Yılmaz’a gelen iddialara göre Emrah ile Melisay evlilik girişimde bulunduğu açılandı. Melisay ile Emrah evlendiler mi? Rıdvan Kızılarslan ise bunu istemediği aktarıldı. Programa bağlanan bir kişi Melisay Doğubeyazıt’ta ben kendilerini düğünde gördüm. Yanlarında da Derya vardı dedi.

Sahte Gelin Melisay Tosun Olayı Nedir?

Anne Dilek Köse; Beni de dolandırdılar;

Anne Dilek Hanımı arayarak kendisinden Bin Tl aldıklarını ifade eden Dilek Hanım benden istedikleri bu para ile evlilik hazırlıkları yapıyor olabilir. Kızım beni de dolandırdı.

Paylaşın

Gizlilik PolitikasıİletişimKullanım Şartları

We Google